show sidebar & content

Panotare expoziţii la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”

02 ian. 2018 / in ALTE ACTIVITĂȚI

Expoziţiile de fotografie „Obiceiuri din străbuni” şi „Expuneri de iarnă” au fost panotate la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Prima expoziţie, „Obiceiuri din străbuni”, se află în Galeria de artă „La Gard” şi a fost panotată în seara zilei de 28 decembrie 2017, de către următorii membri ai Clubului Fotografilor Iaşi: Cătălina Neculau, Bianca Adiaconiţei, Gheorghiţă Nemţanu, Cătălin Străjeru şi subsemnatul. Expoziţia a strârnit deja interesul ieşenilor care au trecut prin dreptul galeriei, o parte dintre aceştia privind cu amuzament lucrările. „Obiceiuri din străbuni” reuneşte fotografii realizate din mai multe părţi ale ţării, iar autorii sunt atât din Moldova, cât şi din judeţul Maramureş.

A doua expoziţie de fotografie, „Expuneri de iarnă”, semnată de Adrian Teodorescu, originar din Iaşi dar stabilit la Focşani, a fost panotată marţi, 2 ianuarie 2018, în Galeria de artă „Labirint” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi. Cu sprijinul a doi prieteni, vreme de trei ore, am aşezat pe pereţi 30 de lucrări ce au ca subiect anotimpul preferat al copiilor.

Mulţumesc tuturor pentru implicare şi vă aşteptăm marţi, 9 ianuarie 2018, de la ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” – Paccul Copou, în număr cât mai mare, la vernisajele celor două expoziţii.

Constantin Ciofu, coordonatorul Clubului Fotografilor Iaşi

© Copyrighted Image