show sidebar & content

Hai la Rockstadt! (III)

16 aug. 2018 / in TURE FOTO

A treia zi – Vis de vară

Aşteptam cu sufletul la gură povestea de sâmbătă. La Râşnov ai aproape şi Bucegii şi Piatra Craiului şi Postăvaru, aşa că ajuns în zonă merită să faci trasee montane ziua. Seara am ajuns fix la Brujeria. Am savurat cu zambetul pe buze show-ul lor, băieţii aştia sunt dintr sunt dintr-o altă lume.

Gutalax au fost surprinzători ca de obicei. Nu am rezistat mai mult de 10 minute în faţă în mulţime, nebunie totală, haos general, mare grijă la aparat şi la rezistatul în picioare. Un colac de Wc tare moale zbura pe deasupra capului meu.

Pe cei de la Amorphis i-am aşteptat cu mare nerabdare. Au venit cu un show de aproape o oră, cu ultimul album Queen of Time dar şi cu piese de pe albumele vechi, în special de peTales from thousand Lakes. Am auzit ca prin vis un Black winter Day, mi s-a parut sau a fost adevarat? O oră de fericire total iar fotografic a fost o adevarată încântare.

Pe muzica celor de la W.A.S.P. dansam fetele la majorate sau la petreceri prin liceu. Cu ei am crescut. Nu credeam că vor mai face aşa concerte. Muzica lor a trecut de generaţii, copiii mei erau cu gura căscată. Au mers ceas cu un show de zile mari. Speram la un War Child dar nu a fost să fie.
Am încheiat cu supriza serii, Allochiria, o formaţie de post metal, black sau cine ştie ce stil au să o zică mai bine. La unu noaptea au mers perfect. A treia zi a fost pentru mine mult mai mult decât îmi doream.

Oare ce surprize vor mai fi în ultima zi?

Va urma!

Claudiu Bîrliba

© Copyrighted Image