show sidebar & content

Hai la Rockstadt! (IV)

22 aug. 2018 / in TURE FOTO

A patra zi – Finalul
Toate poveştile au un sfârşit, aşa că şi povestea noastră de la Rockstadt din 2018 se apropie de final.
Un festival bine organizat, 2 locuri mari de campare pentru doritorii la cort, oameni faini şi mai ales muzică bună.
În ultima zi am simţit oboseala mai ales la enorma informaţie muzicală, trupe de care nu am auzit sau trupe la care impactul în concert e cu totul altfel faţă de studio sau youtube, spotify etc.
Cei de la Flashgod Apocalypse au intrat in forţă, organistul a fost pentru mine punctul lor esenţial împreună cu soprana, cireaşa de pe tort.
Bucovina sunt de ai noştri iar show ul lor a fost excelent, ca de obicei, cu surpriza unei piese noi, de pe următorul lor album Septentrion intr-o atmosfera fabuloasă.
La scena mică nu am mers foarte mult pentru că ma pregateam pentru ultimele 2 concerte.
Septicflesh, ascultă septicflesh, aud asta de vreo doi ani şi nu am reuşit din multe motive să stau să ascult albume cap coadă de la ei, am audiat doar bucăti disparate, poate neesenţial. În concert grecii au fost fabuloşi, o atmosferă cum rar vezi pe la noi. Parca nici nu aveau timp să respire.
In Flames au terminat pe focuri de artificii. A fost un show aproape perfect, lumini, artificii, cantecul, riffurile de chitara, clapa în spate excelentă, iar solistul îţi mergea la suflet, toata lume acanta si sarea in sus de bucurie. Oboseala de 4 zile de muzică si a spus cuvantul. Totul a mers excelent dar inima mea a rămas tot la Amorphis, la W.A.S.P., la Enslaved si la Septicflash. Asta e, mai îmbătrânim,.
Şi numai bine că am crezut că totul s a incheiat că am aflat că la anul vor veni cei de la Paradise Lost la Rockstadt.
Povestea continuă, aşa că prieten bun, ce mai aştepţi la anu`?
Hai la Rockstadt!
Claudiu Bîrliba

© Copyrighted Image