show sidebar & content

Rockstadt 2019 – Povestea continuă (I)

14 aug. 2019 / in ACTIVITATE CLUB, TURE FOTO

Ziua concursului
Rockstadt Extrem Fest Râşnov 2019

Vara. Festival, Rock, Metal. Saptamana aceea cand incepe Rockstadt Extrem Fest sau REF.

REF înseamnă prietenie, nu este doar un festival obişnuit, aici toată lumea se cunoaşte cu toată lumea, prietenii noi sau vechi şi pe lângă asta muzică bună. Toate adunate într-un singur cuvânt METAL. Sau METALE.

După expoziţia de fotografie METALE din aprilie 2019 din Iaşi, cu imagini din 2018 de la Rockstadt Extreme Fest, continuată cu expunerea fotografiilor in clubul Rockstadt din Braşov, a venit vremea concediilor, atunci când pui cortul în spinare şi hai la festival.

Festivalul ca şi în ceilalţi ani a beneficiat de două locuri de camping bine organizate, de un program pe 5 zile plus de două evenimente exclusiviste live în peştera Valea Cetăţii . În jur de 7000 de suflete pe zi, 50 de trupe din care vreo 8 headlineri de renume mondial, în statistici şi multă, multă ploaie. În concluzie, unul din cele mai mari festivaluri de metal din Estul Europei, comparativ cu Brutal Assault.

Povestea continuă şi anul acesta. Rockstadt Extrem Fest Râşnov 2019 mai pe scurt Ref-ul anul acesta începe de miercuri cu şansă dată celor 6 trupe calificate la un turneu plus două recitaluri de excepţie Dor de Duh şi Bucovina.

Hiraeth din Iaşi au fost cei care au câştigat concursul, după un show în forţă, urmând ca a doua zi să aibă un slot pentru un concert poate un pic mai mare. Atmosfera veselă, lume binedispusa şi hai la treabă la toaca cu Dordeduh şi cu un Norilor dela Negura Bunget prevestitor pentru zilele cea aveau să vie.

Bucovina a încheiat seara cu Straja şi cu Mestecăniş, aducând sufletele noastre acasă.

(Text/Fotografii: Claudiu Bîrliba)

© Copyrighted Image