Fundal-Site_0a
show sidebar & content

A 159 – a întrevedere (privată) a Clubului Fotografilor Iaşi

19 oct. 2016 / in ÎNTREVEDERI PUBLICE

În Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi a avut loc marţi, 18 octombrie 2016, întrevederea privată a Clubului Fotografilor Iaşi. Pentru început Elena Bianca Adiaconiţei a prezentat portofoliul de fotografii, pentru a se alătura Clubului Fotografilor Iaşi. Marius Balan a vorbit în cadrul serii despre tura foto de luna aceasta de la Lacu Roşu, arătând câteva din fotografiile realizate de participanţi. Subiectele serii au continuat cu prezentarea deosebit de interesantă a lui Bogdan Burlacu, „Studium în alb şi negru. Compoziţie”, care a fost urmărită cu interes de toţi membrii clubului prezenţi.

A urmat rubrica „Instanţa fotografilor”, moderată de Adrian Purice, care a adus în atenţie cinci fotografii celebre pe baza cărora s-a discutat, insistându-se pe elementele de compoziţie prezente şi absente, fiind expusă şi istoria imaginilor pregătite. Paul Pădurariu a amintit apoi de studioul său foto deschis în oraşul Iaşi, iar apoi s-a prezentat rollup-ul clubului, al cărui suport a fost pus la dispoziţie de Doru Nastas.

În perioada 24 octombrie – 13 noiembrie 2016, Clubul Fotografilor Iaşi va organiza la Montecatini Terme – Italia o expoziţie de fotografie colectivă intitulată „Pelerin la Hadâmbu”.

În cadrul întrevederii s-a vorbit şi despre tura foto de la Ipoteşti din 14-16 octombrie 2016. Cei mai mulţi dintre participanţi au apreciat subiectele serii, mai ales pentru că au aflat lucruri noi din domeniul vast al fotografiei.

Constantin Ciofu, coordonatorul Clubului Fotografilor Iaşi

19 octombrie 2016

clubul-fotografilor-iasi-_-octombrie-2016

poza

© Copyrighted Image