Fundal-Site_0a
show sidebar & content

Vernisajul expoziţiei „Emoţii din Iaşi” semnată de Andrei Cucu

08 oct. 2016 / in Uncategorized

Sâmbată 8 octombrie 2016 trei membri ai Clubului Fotografilor Iaşi au participat la vernisajul expoziţiei „Emoţii din Iaşi” semnată de Andrei Cucu, un fotograf pasionat care a reuşit să transmită prin imaginile lui frumuseţea Iaşului şi a oamenilor expresivi surprinşi în cadrele lui.  Vernisajul a avut loc în Foaier la Ateneu unde sunt expuse lucrările care pot fi admirate până pe data de 21 octombrie 2016.

Primarul Mihai Chirica i-a înmânat lui Andrei o diplomă de excelenţă, spunând că este mândru de el şi rezulatele lui.

„Ceea ce vedeţi expus astăzi este o parte din ceea ce văd eu zilnic, vă doresc să vedeţi şi voi în realitate nu numai în fotografii, pentru că Iaşul este frumos, are şi emoţie şi oameni frumoşi cu poveşti care merită ascultate, merită văzute şi merită promovate. Eu iubesc Iaşul, il iubesc cu bune şi cu rele  şi vă doresc şi dumneavoastră să-l descoperiţi chiar şi prin intermediul fotografiilor mele şi mai ales să vă bucuraţi de ele” a spus Andrei Cucu mulţumind de asemenea Ateneului şi tuturor persoanelor prezente la eveniment.

Mirela Grosu, Nicu Apostu şi Ioan Apetrei au participat în continuare la deschiderea stagiunii 2016-2017 a Ateneului şi inaugurarea Sălii Mari de Spectacole ce va purta numele maestrului Radu Beligan, sală ce  a fost renovată pe parcursul verii.

Prezenţa actorilor Lamia Beligan şi Florin Piersic a fost aplaudată şi apreciată de numarul atât de mare de persoane bucurându-se în continuare de spectacolul oferit de „Florin Piersic…Pur şi simplu”. (text şi fotografii de Mirela Grosu).

dscn9288

© Copyrighted Image